.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Pixar doet het weer: Up is briljant! (en Toy Story 3 belooft veel goeds)

Zaterdag heb ik met Erik de nieuwe Pixarfilm gekeken; Up. Een absolute aanrader, de film zit fantastisch in elkaar met prachtige animatie, goede muziek en een goed uitgewerkt verhaal. Ik heb de 2D versie gezien, maar denk dat ik zeker nog de 3D versie ga bekijken.
 
 
Daarnaast kregen we ook de Toy Story 3 trailer te zien, die in de zomer van 2010 uitkomt. Als groot Pixar fan verheug ik me daar bijzonder op!
 
.: Reacties
Eri[k] 

Jaja... een toppertje!

Ik kreeg na het zien van enkele stukjes rattenfilm en het zien van een trailer voor een irobot-achtige solofilm een naar gevoel over Pixar. Waren ze 't kwijt? Wisten ze niet meer hoe ze een goed verhaal moesten vertellen? Nou, ik kan je zeggen dat UP de boel weer goed op de rails zet. Deze film zet Pixar weer op een hoge plaats: to infinity and beyond !

Eric 

@Erik Ik moet zeggen dat zowel Ratatouille als Wall-E ook hele goede films zijn hoor, wat mij betreft doen ze niet onder voor Up smile
Eri[k] 

Dit filmpje zet de tafellamp van Pixar in kwaad daglicht. Sweet! Let ook op het lettergebruik van de karakters. Guard, Judge... goed gedaan.
Eric 

Erg coole parodie inderdaad zeg! Mooi gemaakt.
Eri[k] 

@Eric:  Wall-E doet zeker onder voor UP! Sorry, maar nu ik hem gezien heb weet ik het zeker: de film heeft hier en daar wel wat grappige momenten, maar is behoorlijk saai. Er bekroop mij zelfs het gevoel om na 25 minuten de afstandsbediening te pakken en de boel uit te zetten.... iets dat bij UP zeer zeker niet het geval is. Maar goed, smaken verschillen.... nu ben ik alleen wel benieuwd hoe die rattensoep van Disney smaakt. wink

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]