.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Party like you're turning 29

Gisteren werd ik officieel 29, maar zaterdag namen we daar reeds een voorproefje op! En het werd een zeer gezellig feestje op MW75.

Een fijne groep mensen, met ook weer wat nieuwkomers werd er tot in de vroege uurtjes gefeest. Zoals van te voren verwacht werd de SONOS controller van hand tot hand gegeven en gold het principe 'één track aan de playlist toevoegen en doorgeven.' Erg geslaagd al zeg ik het zelf!

Mooie bijkomstigheid is dat ik gelijk van een aantal mensen een paar goede muziektips kreeg!

 

Hoewel ik het bij een verjaardag vooral belangrijk vind dat het gezellig is, is het niet vervelend dat je ook nog eens materialistisch wordt verwend. Meest originele kwam van Marlies, die me de uitdaging aanbood om te gaan koeknuffelen. Op 3 april mag ik ervaren hoe het is om met een beest van 700kg lepeltje-lepeltje te liggen.

 

Ik wil iedereen bedanken die het tot zo'n geslaagde avond wist te maken! En zoals Harm Edens niet zou zeggen: "Gelukkig hebben we de foto's niet meer".

.: Reacties
Eri[k] 

Hahahaha... dat was mij nog niet ten ore gekomen. Koeknuffelen, dat zal jou leren, jij stadse rakker! Lekker met de Allstars door de zompige bodembedekking, welke al dan niet bedekt is met bruine substantie, op zoek naar een tijdelijke partner waarbij de liefde door meerdere magen gaat. Wat een goede actie van Marlies!

 

Trouwens, laat Marlies jou even alleen tijdens dit tedere momentje, of doet ze gezellig mee en wordt het een trio in de wei ?

Martje 

Nemen jullie de volgende dag wel de foto's mee?!!

Die modderschoenen svp thuislaten wink

Eric - Website 

Ik heb er iig veel zin in, en zoals ik nu heb begrepen wordt het zelfs een groepsactiviteit in de wei tongue
Paul 

He Eric,

 

Sorry was het vergeten man. Gefeliciteerd! Veel plezier met het koeknuffelen.. haha lekker hoor! 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]