.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Welcome to your 30ies

Het is alweer bijna 3 weken geleden dat ik 30 (der-tig) werd, en 2 weken geleden dat we dit uitbundig vierden. Vriendin Marlies en zusje Laura hadden namelijk fantastisch verjaardagsfeestje georganiseerd!

 

Op het terras

 

Om 15.30 werd ik al door ze verrast: tijdens een overleg op Hoppinger kwamen de dames binnenlopen. Ik had al een licht vermoeden, collega Martijn had die dag ervoor een afspraak met "Rosita van Ouden" ingepland, die kwam praten over een nieuwe website. Nee dus.

Nadat ik wat laatste zaken had afgerond ontvoerden de dames me naar de Oude Haven, waar we -wat een toeval- van het eerste lentezonnetje konden genieten. Een prima start van de avond!

 

Na een lekker drankje -waar Jeroen ook aansloot- liepen we terug naar de MW75. Daar wachtte de tweede verrassing! Oma, vader Jan en moeder Truus waren reeds gearriveerd! In 'Eric-from-the80ies-style': vader Jan als Eric met gebroken arm na een potje tennis, en moeder Truus als met een rokje van de NBA basketballvaantjes die Jan altijd uit New York meenam.

 

Toen ik als kado van mijn oma een pot kappucijners kreeg begon ik wat nattigheid te voelen. Waarom kreeg ik dit? Mocht ik zo het avondeten bereiden?

Toen ik later van andere gasten (die heel allemaal iets aan hadden dat op mij sloeg: skibril, USB-stick, vossestaart) ook rookworsten, pakken spaghetti, geitenkaas en pesto kreeg werd het me nog steeds niet duidelijk... Tot het moment dat Laura en Marlies een persoonlijk kado presenteerden: Eric's recipe book!

 

Iedereen had een zijn/haar favoriete recept opgestuurd, samen met leuke foto. Van Richard's Schiedamse shoarmaschotel tot de kappucijners met sla van oma. Echt een supergaaf kado, ook vooral alle persoonlijke verhalen en stroomschema's (Erik!) die men had geschreven. Jeroen had de taak om zich genomen om dit tot een mooi geheel te lay-outen.

De vier dagen na de verjaardag gelijk uit het boek gekookt: Vera's lasagna, Marlies haar spruitjes met kaas en cashewnoten, Nils' supersnelle erwtensoep (met scharrelrookworst) en Gabie's pastasalade. Erg geslaagd!

 

Het feest zelf was ook weer zoals het op de MW75 hoort: gezellig en tot laat. Met muziek van de Sonos was het genieten, terwijl Iris en Patrick overal in het huis parapluutjes verstopten, Rianne nog de limbo onder de slingers door danste gingen de laatste gasten zo rond half vijf naar huis.

 

Het was een supergeslaagde avond en ik wil iedereen bedanken die hier aan heeft bijgedragen, vooral Laura en Marlies!

 

PS. O ja, en van dat 30 zijn? Daar merk ik nog niets van! smile

 

.: Reacties
Martijn 

Was inderdaad een leuk feestje! En het receptenboek was ook echt super gaaf. Wanneer je alle gerechten gemaakt hebt, wil ik het ook graag lenen komen we graag een paar keer bij jullie eten! wink Enne, dat 30 worden valt best mee. 31 daarentegen....

Eri[k] 

Dertig is het nieuwe twintig ! Als jij maar genoeg leuke, spontane en/of gestoorde mensen om jou heen hebt die allen nog jong van geest zijn, dan staat ook het komende decennium garant voor een hoop lol, ongein en gezelligheid. Hiep, hiep, hoera!

 

Hopelijk heb jij inmiddels alle paden van het stroomschema al bewandeld, want anders kun jij binnenkort een deel van de êrrepels als plantje nuttigen (en laat ik daar nou net geen optie voor gemaakt hebben...).

 

PS. Is dit nu een afsluitende blog, of ga jij er nog mee door?

Laura 

Leuke blog!!!!Het was zeker een topfeestje!
Eric 

@Erik:

Puree: check

Gekookt: check

In de oven: check

 

Er zijn nog wat opties over dus smile

 

En laatste blog, nee, dat lijkt me niet. Alleen wat minder frequent. Ik wordt immers ook een dagje ouder wink

Eric 

En natuurlijk verdient Jeroen nog extra vermelding voor al het editing-werk dat hij voor het Recipe boek heeft gedaan, hulde!
G 

Ik ben het roerend eens met de nieuwe stelling. En vindt bovendien dat wij als dertigers onze levenservaring moeten delen op het net. Gewoon blijven schrijven!! smile

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]